![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWkwMnEXuydO0nhwiT8xAxSozPiD4rVOx1EDmnF31zJ0f2hCs8zVp1rmO-oEVNcxP2NXMu9YhVPfL0MiBvlm4_X4PqQzgA73oxKmNZM4gsChlE2JUITB0uMMvzPST5pTg6dJyVkG9nXh28/s320/Tuunikala-v%25C3%25B5ileivatort.jpg)
Koostis:
24 viilu röstsaia
Täidis:
2 veega tuunikalakonservi
1 porrut
2 keedetud muna
2 dl hapukoort
2 dl majoneesi
piprasegu
soola
Peale:
3 dl paksemat majoneesi (Helmans)
Kaunistuseks:
2 keedetud muna
1 punast paprikat
1 pikka värsket kurki
kirsstomatit
lehtsalatit
peterselli
tilli
Valmistamine:
Lõika porru rõngasteks ja haki keedetud munad peeneks.
Sega porru ja munad tuunikalaga.
Lisa hapukoor ja majonees, maitsesta sidrunpipra ja aroomisoolaga.
Lao kandikule 8 röstsaia või 3 vormisaia viilu (et tort jääks ilusam, lõika saiaviiludel servad ära). Kata poole täidisega, lao uus kiht saiaviile ja kata ülejäänud täidisega.
Lõpuks laota peale veel kiht saiaviile.
Kata tort majoneesiga.Lõika kurk, paprika, tomat kuubikuteks, peenesta muna.
Kaunista tort triipudena: paprikatriip, munatriip, kurgitriip jne. Samuti võid võileivatordi kaunistada pealt poolitatud kirsstomatitega.
Järgmiste postitusteni,
Karoline
No comments:
Post a Comment